navigáció

Cuccosok

Hasznos cuccok

Cégeknek Hasznos cuccok

Multiprint

 

Egyedi ajándékok!

Kedveskedni akarsz üzletfeleidnek, de nem tudod mivel tedd? Beosztottaidat szeretnéd megajándékozni egyedi cuccosokkal, de fogalmad nincs róla mivel? Szóróajándékot akarsz olcsón de ütőst? Látogass el erre az oldalra, és válaszd ki, mit adnál szívesen. Ez az a megoldás, ami szerintünk céges ajándékként ötletessége és ár/jópofaság tekintetében a leginkább Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.74/5

Szavazás: 2.7/5 (102 szavazat)

On-line karbantartás

Fő a biztonság!


Vesztettél már el fontos adatokat? Képzeld el cégként. Elég egy géphalál, és minden odaveszhet! Nem riogatni akarlak. Tanácsot se adok. Csak figyelmedbe ajánlom ezt a lehetőséget, mert nem csak sok bosszúságtól mentheted meg magad, de megspórolod a kárba veszett munkád miatti anyagi veszteséget is. Nem csak cégeknek ajánlom! Látogass el az oldalra, ott megérted, miért fontos ez, és miért vettem be az ajánlott cégek közé ezt a Cuccooost!

  • Jelenleg 2.38/5

Szavazás: 2.4/5 (98 szavazat)

Info-árverés

A legpöpecebb!


Mit szólnál, ha azt mondanám, egy ipari telket feléért megvásárolhatsz? Ha a lakóingatlanodat negyedéért? Ha nyersz a lakásvásárláson 3 millát? Ha a kocsidhoz százezrekkel olcsóbban jutsz? Nem mese, mindez többszörösen visszaigazolt valóság! Ja, és ha az építőanyagot is innen szeded össze... a kész otthonodat is innen rendezheted be? De akár megunt cuccosaidat is felpakolhatod, nem kell kidobni! Lakástól a pöpec autóig itt mindenre licitálhatsz. Felhasználóbarát környezet, gördülékeny folyamat. Vannak tőlük nagyobbak, ismertebbek, de se korrektségben, se színvonalban meg se közelítik őket senki. Megérdemlik, hogy ismertebbek legyenek. Szerintem online-alkuszban ők a Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.21/5

Szavazás: 2.2/5 (95 szavazat)

Foto.hu

Ajándék!


 

Elgondolkoztál már azon, mivel lepd meg a kedvesed? Mi az, amiről azonnal eszébe jutsz? Egy egyedi fotóalbum! Vagy bögrén a képed? Millió ötlet lehetséges! És nincs utánjárás, nincs szaladgálás, minden a neten történik. Feltöltöd digitális fotóidat, ők ezt kidolgozzák, mappába rakják, vagy a kíválasztott ajándékra dolgozzák, és elküldik! Van ennél praktikusabb, szebb ajándék? Használd ki ezt a lehetőséget most, mert nagyon Cuccccoooooos!

  • Jelenleg 2.02/5

Szavazás: 2.0/5 (95 szavazat)

Foodoo

Minőségi ételek!

Te is utálsz kiöltözni minden kajának? Vagy csak nincs időd főzőcskézni, nincs kedved eljárni, de szereted a finomat? Rendeld házhoz interneten! Munkahelyedre is kérheted, (akár alkalmazottaidnak is) és hidd el, ez nem a megszokott menza-minőség! Egyre bővülő az ellátóhálózata, egyre gazdagodó a nemzeti konyhája, és a hagyományos magyar ételek kínálata is gazdagodik! De nem csak levesekben és egytálételekben nagy! Kínálatában ott találod az előételeket, salátákat, hidegtálakat, süteményeket, tortákat, vagy amit akarsz! Azt eszel amit rendelsz, nem amit eléd löknek! Utálom az eszperente nyelven megírt összetevőktől hemzsegő, cukrosvizekkel kínált hotdogos-hamburgeres egyenkajákat, úgyhogy én elfogult lehetek. Nézd el nekem, de szerintem ez a nagyon Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.46/5

Szavazás: 2.5/5 (93 szavazat)