navigáció

Cuccosok

Hasznos holmik

Munka és tanulás Hasznos holmik

On-line karbantartás

Ingyen minden. on-line karbantartás, adatmentés
Fő a biztonság!


Vesztettél már el fontos adatokat? Képzeld el cégként. Elég egy géphalál, és minden odaveszhet! Nem riogatni akarlak. Tanácsot adok. Figyelmedbe ajánlom ezt a lehetőséget, mert nem csak sok bosszúságtól mentheted meg magad, de megspórolod a kárba veszett munkád miatti anyagi veszteséget is. Nem csak cégeknek ajánlom! Látogass el az oldalra, ott megérted, miért fontos ez, és miért vettem be az ajánlott cégek közé. Mert hidd el nekem, nem ablakon kidobott pénz! ezt a Cuccooost!

  • Jelenleg 2.05/5

Szavazás: 2.0/5 (126 szavazat)

Foodoo

ételrendelés, házhozszállítás, ingyen receptek, szakácskönyvek, gyűjteményekMinőségi ételek!

Te is utálsz kiöltözni minden kajának? Vagy csak nincs időd főzőcskézni, nincs kedved eljárni, de szereted a finomat? Rendeld házhoz interneten! Munkahelyedre is kérheted, és hidd el, ez nem a megszokott menza-minőség! Egyre bővülő az ellátóhálózata, egyre gazdagodó a nemzeti konyhája, és a hagyományos magyar ételek kínálata is gazdagodik! De nem csak levesekben és egytálételekben nagy! Kínálatában ott találod az előételeket, salátákat, hidegtálakat, süteményeket, tortákat, vagy amit akarsz! Azt eszel amit rendelsz, nem amit eléd löknek! Utálom az eszperente nyelven megírt összetevőktől hemzsegő, cukrosvizekkel kínált hotdogos-hamburgeres egyenkajákat, úgyhogy én elfogult lehetek. Nézd el nekem, de szerintem ez a nagyon Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.37/5

Szavazás: 2.4/5 (120 szavazat)

Foto.hu

ajándék, ajándékozás, ünnepre, alkalmi, szép Ajándék!


Gondolkoztál már azon, mivel lepd meg a kedvesed? Mi az, amiről azonnal eszébe jutsz? Egy egyedi fotóalbum! Vagy bögrén a képed! Millió ötlet lehetséges! És nincs utánjárás, nincs szaladgálás, minden a neten történik. Feltöltöd digitális fotóidat, ők ezt kidolgozzák, mappába rakják, vagy a kíválasztott ajándékra dolgozzák, és elküldik! Van ennél praktikusabb, szebb ajándék? Ha a reggeli kávéját issza, Téged lát. Ha az egerét mozgatja, ott vagy az egérpadon. Használd ki ezt a lehetőséget most! Higgy nekem, én már csak tudom, mennyire Cuccccoooooos!
  • Jelenleg 2.20/5

Szavazás: 2.2/5 (125 szavazat)

Polifónikus.hu

csengőhang, cuccos, ingyen minden, mobilra

Csingiling!

Azt kérded, miért rendeljél olyat innen, amit máshol ingyen is megkaphatsz? De kérdem én, ilyeneket hol máshol találsz? A legfrissebb dalokat, a legjobb dumákat, a legtutibb effekteket innen kapod, ezt hidd el! A legnagyobb adatbázisuk nekik van, friss, naprakész hangok, különleges effektek, kellemes dallamok, de ne várd, hogy mind felsoroljam! Mire amott, az ingyenesekben ezek megjelennek, már mindenki ismeri! Kell egy ilyen uncsi hang Neked? A sóher ismerőseidnek talán, de Te egyéniség vagy! Neked mindenből a legjobb jár! Mire ők beszerzik, csak a nyálukat csorgathatják, mert Neked ismét a legjobb, legújabb, legtrendibb van! Ugye nem kell külön kihangsúlyozni, hogy Neked kötelező ez a Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.10/5

Szavazás: 2.1/5 (114 szavazat)

Multiprint

ajándék, ajándékozás, ünnepre, alkalmi, szép

Egyedi ajándékok!

Ha munkahelyen is magadnál akarod tudni kedvenceidet, miért ne tehetnéd? Gyermekeddel díszített bögrédből ihatsz, kedvenc állatod képe nézhet vissza Rád az egérpadodról, vagy a polódról. De párodat, szüleidet, barátaidat is megajándékozhatod ugyanilyen ajándéktárgyakkal! Körülveheted magad a családoddal, vagy a haveroknak ajándékozhatsz saját korsót, bögrét. A siker tuti, mert ennél egyénibb ajándék nincs, és ez az, aminek korra és nemre való tekintet nélkül mindenki örül! Ünnepre, névnapra nincs ennél értékesebb ajándék, ki ne hagyd, mert az az, ami igazán Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.34/5

Szavazás: 2.3/5 (116 szavazat)