navigáció

Cuccosok

Önképzés

Munka és tanulás Önképzés

Pasizási Tanácsok

Cuccos, önfejlesztés, önképzés, pasizás, pasifogó, pasizási tanácsok

Pasifogó!


Képtelenség egy könyvbe mindent belezsúfolni. Amit viszont tudni kell és legfőképp tudni érdemes a pasik lépre csalásáról, és ami a legnehezebb, a megtartásukról, az ebben a műben hiánytalanul benne van. 12-99 évesig minden nőnek szüksége lehet erre, mert ennek segedelmével leveheted a lábáról a kollégádat, a szomszédot, a suli legjobb arcát, és még csak Gwennek se kell lenned hozzá. Elég ezt fejbe vésned és tuti a siker! Azt hiszed nehéz? Olvasd el ezt, és rádobbensz, a pasiknak Te kellesz! Hogy eddig ez nem így volt? Eddig! Csak hogy mától új időszámítás kezdődött! A Tied! Mire vársz még? Esküszöm, most nem haragszunk, ha elkattintasz, mert a Te érdeked a mienk is! Uzsgyi, mert atom-Cuccooooos!

  • Jelenleg 2.12/5

Szavazás: 2.1/5 (135 szavazat)

Csajozási Tanácsok

Cuccos, Csajozás, csajozási tanácsok, ingyen linkgyűjtemény

Csajbecsali!

Nem mondom, hogy csapj le minden nőre - mától időd se lesz rá - de megtehetnéd, Mmiután ezt a könyvet elolvastad, rájössz, hol volt a hiba. Mondom volt, mert amit tanulsz, azzal nincs nő, akit le ne vehetnél a lábáról. Mondom vehetnél, mert válogatni fogsz. Esküszöm, így lesz! Azonnali sikert várni azonban botorság, de olvasd el többször, és egyszer csak azt veszed észre, egyre több sikered van a csajoknál. Már egy hét is változásokat hoz a felsogásodban, viselkedésedben, azaz a csajozásban! Egy év múlva pedig már azt is zsebre teheted, hogy náladnál jóképűbb srácok is elképedten állnak a sikereid előtt, mert nem értik, hogy csinálod. Pedig a titok magyarázata pofonegyszerű, csak kotyogjon valami a fejedben. Az megvan?Ha nincs, tartsd magad távol innen, ha igen, egy percig se tétovázz! Az eszed is megáll, annyira Cuccoooos!

  • Jelenleg 2.38/5

Szavazás: 2.4/5 (122 szavazat)

PC Hogyan

Csináld Magad!


Egyre bővülő kínálattal vezet be tanfolyamaival az internet és a PC használatának titkaiba. És ha az alap kész, és már mindent értesz, jöhet a profi Weblapszerkesztés! De ha az alapokat nem tudod, nincs mire építkezned. Ezért ajánlom, ne kapkodj, kezdd az elején! Haladj fokozatosan, nyugizz, csibázz. Csak úgy lehetsz igazi profi, ha érted is amit csinálsz! Így lesz minden amit csinálsz, igazán Cuccoooos!


  • Jelenleg 2.15/5

Szavazás: 2.1/5 (127 szavazat)