navigáció

Cuccosok

Könyv, CD-DVD

Háztartás Bevásárlás Könyv, CD-DVD

Spoprtolnék.hu

Minden az egyben!


Kell ennél komplexebb szolgáltatás? Erre mondta nagy idegenbe szakadt hazánkfia: „Szép-szép, de van egy orvosolhatatlanul nagy baja. Hogy nem én találtam ki.” És hogy egy másik idegenbe szakadt hazánkfiát idézzek: „Ez olyan jó, hogy akár én is megcsinálhattam volna!” Én pedig, a tagbaszakadt hazánkfia már csak annyit teszek ehhez hozzá: Ez Cuccccooooos!

  • Jelenleg 2.63/5

Szavazás: 2.6/5 (117 szavazat)

Fantasy Bolt

Testvérháború

Fan-Funoknak!


Mi kell? Fantsy-Kártya? Olyan, ami a haverjaidnak tutira nincs meg? Fan-könyv? Vagy 6-20 oldalú Fan-dobókocka, amitől mások eldobják az agyukat? Fémből, vagy féldrágakőből akarod? Kösd fel az állad Barátom, mielőtt ide betérsz, mert leeshet! Én damilt használok e nemes célra, mert minden alkalommal elámulok, ha ide bejövök. Egy ujjmozdulat választ el attól, hogy megtudd, miről beszélek! De kösd fel azt a bizonyos fehérneműt is, mert ez igazán Cuccoooos!

  • Jelenleg 2.36/5

Szavazás: 2.4/5 (112 szavazat)

Numero7.com

Baglyoknak!

Millió dolog ajéndékozható, de köztük is az egyik legtartalmasabb a könyv. Miben más ez a hely mint a többi? Itt is vannak CD-k, DVD-k. Ezt már megszoktuk, sőt, el is várjuk egy virtuális könyvesbolttól, ugye egyetértünk? Ami itt más, az a hihetetlen választék, felülmúlhatatlan akciókkal fűszerezve! Használd ki a lehetőséget, ne habozz! És időben rendelj, mert majd meglátod, annyira jók, hogy túlterheltek! Nézz szét egy próba erejéig! Higgy nekem, ez totál Cucccooooos!

  • Jelenleg 2.54/5

Szavazás: 2.5/5 (112 szavazat)