navigáció

Cuccosok

Könyvek

Pasizási Tanácsok

Pasifogó!

 

 

Képtelenség egy könyvbe mindent belezsúfolni. Amit tudni kell és tudni érdemes a pasik lépre csalásáról, és ami lényegesebb, a megtartásukról, az ebben a műben hiánytalanul benne van. Ennek segedelmével leveheted a lábáról a kollégádat, a szomszédot, a suli legjobb arcát, és még csak Gwennek se kell lenned hozzá. Elég ezt fejbe vésned és tuti a siker! Cuccoooos!

  • Jelenleg 2.06/5

Szavazás: 2.1/5 (116 szavazat)

CsajozásiTanácsok

Csajbecsali!

Nem mondom, hogy csapj le minden nőre - mától időd se lesz rá - de megtehetnéd, miután ezt a könyvet elolvastad. Azonnali sikert várni botorság, de olvasd el többször, és egyszer csak azt veszed észre, egyre több sikered van a csajoknál. Egy év múlva pedig már azt is, hogy náladnál jóképűbb srácok is elképedten állnak a sikereid előtt, mert nem értik, hogy csinálod. Pedig a titok magyarázata pofonegyszerű, csak kotyogjon valami a fejedben. Az megvan? Ha igen, egy percig se tétovázz! Cuccoooos!

  • Jelenleg 2.27/5

Szavazás: 2.3/5 (106 szavazat)

Autós Tippek

undefined

Ez a tutitutituti!

Egyet mondhatok. Vége annak az időnek, amikor barátaid oktattak ki a kocsikkal kapcsolatban. Kösd fel jó erősen azt a bizonyos fehérneműt, mert mától Te vagy ebben is a szakértő! És csak úgy mellesleg százezreket takaríthatsz meg a vásárlásnál ezekkel a praktikákkal magadnak és ismerőseidnek! Azt hiszed kamu? Járj utána, de az álladra vigyázz, mert leeshet! Nem is szaporítom a szót. Minek? Egy döntés választ el attól, hogy ismerőseid szájtáti serege hallgassa ájultan becses tanácsaidat. Felkészülni, vigyázz, Cuccooooos!

  • Jelenleg 2.59/5

Szavazás: 2.6/5 (110 szavazat)