navigáció

Pálinkafőzés


Kisüsti pálinkafőzés

Kényes dolog volt eddig, de már engedélyezett, hát vágjunk bele. Valamilyen módon biztos mindannyian belekóstoltunk már ebbe. Valljuk be, ilyen-olyan sikerrel (azaz inkább sikertelenséggel.) A kudarc oka az, hogy az embernek nincs elég információja erről a témáról.

Pedig hálás feladat a pálinkafőzés, ha betartjuk a szabályokat! Sajnos a kiskertben az ember kénytelen mindent egybegyűjteni, és vegyesként kifőzetni, mert nincs rá pénze mindent külön főzetni, holott úgy az igazi!

Egy kupica kökénypálinka téli estén nem csak a testet, az ember szívét is átmelengeti. Vagy egy kortynyi birspálinka. Vagy a vendégekkel eljátszani, kitalálják-e, hogy a vendégváró pohárban épp milyen különlegességünkkel kínáltuk meg!

Ma már nem elérhetetlen. Bármiből főzhetünk barkácsmódszerekkel is, ha van hozzá türelmünk. A PÁLINKAFŐZÉS fájlban minden benne van, amit erről a témáról tudni kell. Töltsd le, és használd okosan! És ha sikerült olyan különlegességet főznöd, amire büszke vagy, kínálj meg engem is.

Sok sikert kívánok!

 Kommentek:
cucpal írta 2011-01-09, 17:23:37-kor

Nagyon szépen köszönöm ezt a fájlt, rég kerestem ilyet.Bitos, hogy fogok csinálni különlegességet pl. faeper pálinkát s meg kínállak.