navigáció

Alba Tempera


Alba Tempera

Gyógynövénykeverék fehérfolyás és hüvelynyálkahártya-lob ellen!

Vége a kellemetlen heteknek, hónapoknak! Megkönnyebbülést hoz, áldás egy ilyen segítség. Szabadon járkálhatsz, dolgozhatsz, intézheted mindennapi ügyeidet foltok, szagok, kötöttségek és félelmek nélkül!

Azokon is segít, akiknek visszatérő problémájuk a lobos fehérfolyás. Az Alba Tempera hüvelybarát gyógynövénykeverék. Elsősorban a lobos fertőzésekre fejti ki antibiotikus hatását, de a sima fehérfolyást is elmulasztja, bár, akinek csak az van, annak inkább az Alba Longa keveréket javaslom.

Előnyök, amiért az Alba Temperát érdemes választanod:

1. Megszabadulsz a szagoktól, a lobtól
2. Mobilissá válsz, ki mersz lépni a házból.
3. Behízottakon is segít.
4. Hamarabb visszatérhetsz a munkádhoz, a megszokott életedhez.
5. Visszatérnek életedbe az örömök.
6. Kisebb, vagy nulla az anyagi veszteséged.
7. Akár munka közben, feltűnés nélkül is használhatod a levélben ajánlott trükkel.
8. Elmúlnak a kellemetlen érzések, teljes életet élhetsz.
És ezernyi más előny, amikre menet közben magadtól is rájössz.

A használati utasításban benne lesz, hányszor, hogyan alkalmazd, mikkel segítsd elő, gyorsítsd fel a gyógyulást, milyen trükköket alkalmazz, ha nem hiányozhatsz a munkából, de azt sem akarod, hogy főnökeid, kollégáid kerüljenek, vagy fintorogjanak a közeledben.

Az Alba Longa 1/3-os, heti egyszeri alkalmazásával megelőzhető ennek a bajnak a kialakulása, vagy kiújulása is. Az Alba Tempera minden káros mellékhatás nélkül, bárki által használható keverék! Csak be kell tartanod a mellékelt, de egyszerű utasításokat, és megszabadulsz a gondtól.

Kiszerelése:
Alba Tempera:
1 kúra = 14 nap + 5 nap lecsendesítés.

Figyelem! A tünetmentesség elérése után még legalább 5 napig folytatni kell a fürdőztetést a használati utasításban megadottak szerint!

A teakeverék tartósítószert nem tartalmaz! A termék mellé emailben küldöm a tippeket, trükköket, amikkel fokozhatod a hatást, siettetheted a gyógyulást. Az elkészített teát nem meginni kell, hanem ülőfürdőként alkalmazni!

ÁrlistaPlus500