navigáció

talpmasszázs megfázásra

Ezo-izék Reflexológia talpmasszázs megfázásra

Azon kevés kivételek egyike, amikor érdemes illóolajakat bemasszírozni. Eukaliptusz, indiai citromfű, és sorolhatnám, de egy a lényeg.Cuccos Ezo-tér! Ezotéria, talpmasszázs megfázásra, ingyen jóslás, jóslat, arcelemzés, tenyérjóslás, sorselemzás, Feng Shui Bazsalikom-olajat mindenképp keverj közé. Először a kiválasztószervekkel kell kezdeni a masszázst, gyengéden, de határozottan.

Ha a húgyvezeték is szabaddá van téve, akkor térhetünk át az immunrendszer erősítésére. Nagyon kell ügyelni, nehogy a láz hirtelen felszökjön emiatt. Ha ez is kész, jöhet a torok, az orr, és a többi veszélyeztetett, nem elfeledve magát a fejet is, mint a legveszélyeztetettebbet. 5 percnyi középerős masszázs után áttérhetünk a szívre és a tüdőre, majd végül újra a kiválasztószervekre.

Lényeges dolog, hogy a beteg végig be legyen takarva, a lába se fázzon.

És még lényegesebb a megelőzés. Elképesztő, mennyi szövődménye lehet egy szimpla megfázásnak is. A megelőzéssel nem csak magát a kellemetlen napokat, de egy életre szóló szívburokproblémát is megúszhatsz, nem beszélve a többiről. És akkor ott van még egy hozadéka.Cuccos Ezo-tér! Ezotéria, talpmasszázs megfázásra, ingyen jóslás, jóslat, arcelemzés, tenyérjóslás, sorselemzás, Feng Shui Jól érzed magad, az életminőséged javul. Nos, ha felkészültél, már csak azt kell eldöntened, hogy akarsz élni.


 Plus500