navigáció

Talpmasszázs meddőségre

Ezo-izék Reflexológia Talpmasszázs meddőségre

Létezik ilyen? Igen!

De nem szabad elfeledni, bár önmagában is hihetetlen eredménnyel alkalmazható, hiába masszírozlak Téged, ha a párod nemzőképtelen. A gyanú sokszor nem elég, vannak esetek, amikor orvosi leletek kellenek, és gyakran orvosi felügyelet is, ha nem is a helyszínen, de a változásokról van amikor visszaigazolás kell, hogy tudjuk, jó irányban haladunk. A legjobb eredményeket mégis akkor érjük el, amikor - tekintet nélkül a leleten feltüntetettekre - mindkét felet kezeljük.

Miből áll egy meddőségi masszázs? Időtartama férfiaknál 20-30 perc mindent egybevéve, nőknél 30-40 perc. Nem csak a frekventált helyeket kell masszírozni, hanem a járulékosakat is. Nem taglalom a lehetséges meddőségi okokat, de számos van, és mindre más sorrendű, más időtartamú kezelést alkalmazok. A fegyelem, az orvosi előírások betartása kötelező. 

Férfiaknál azt szoktuk mondani, akinél 15 alkalom nem hozott eredményt, azoknál a többinek már csak az egészségi állapotát, az immunrendszerét javítja. Nőknél 20-30 a határszám. És van itt egy kis probléma. A hatásossági mutatók időtől és tértől függőek. Magyarul:

Ott illdomos masszírozni, ahol... khm... a gyereket akarjátok összehozni. A meghitt, megszokott hely közelében, de nem pontosan ott, mert ott az a hely csak a tietek. Ez volt a tértényező. Az időtényező: Első alkalmakkor a masszázst követő 1 óra után indul a hatás, és durván 1-2 órán át tart. Ehhez tudni kell még valamit. A nők úgy tudják, a fogamzási szakaszuk a menstruációt követő második héttől következő (általában) négy nap. Táves. A menstruáció előtt két héttel kezdődik! A kezelés végefelé nőknél a hatás már 1-2 napra nyúlik, és jó esetben egész termékenységi korszakára állandósul, férfiaknál (ha betartja az adott utasításokat) hetekre, és jó esetben élete végéig tart.

A talpmasszázs mellett más párhuzamos kezelések nem tiltottak, csak tudnunk kell róluk, nehogy ellenirányú kezelést alkalmazzunk, mert akkor várhatjuk a hatást! Nem csak a méhet erősítjük, de szinte mindent át kell tisztítani a szent cél érdekében, és ez gyakran nyomot hagyhat a lábon. Nem vészes, de bőrpír, elszíneződés napokig megmaradhat, és a rámasszírozás olykor - ha nem is fájdalmas - de kellemetlen lehet, főleg hölgyeknél.

Illik megemlíteni. Úgy a 6-8-adik alkalom táján viszont elmúlik minden, onnantól már kellemes ez is. Ennek jelentőségtartalma van. A célzott szervek működésének helyrebillenését jelzi.

Aki tehát eljut idáig, az ujjonghat, mert közel az áhított cél. A többit - érthető okból - szóban mondom el.Kommentek:
sikonda írta 2008-12-13, 15:43:24-kor


Plus500