navigáció

Vérnyomásnövelő tea


Vérnyomásnövelő tea

Hozzávalók:gyógyteák, vérnyomásnövelő, ingyen jóslat, talpmasszázs, ezoteria, sorselemzés, tenyérjóslás, arcelemzés, Deng Shui
1 Ürömfű
5 Borsikafű
2 Rozmaringlevél
2 Bazsalikom
2 Koriander

Elkészítése: Este 1/2 evőkanálnyit leforrázni 3 dl lobogó vízzel, befedni, 9 perc múlva leszűrni. A másik ½ ek füvet 3 dl hideg vízbe tesszük ezzel a leszűrttel együtt, és reggelig ázni hagyjuk. Reggel ezt is leszűrjük, összeöntjük a kettőt, de nem akárhogy. 1/3-ad rész főzötthöz 2/3 rész áztatottat öntesz, ez lesz a délutáni adag, a többit összeönteni, azzal kell kezdeni a napot, ez a délelőtti. A 3-3 decinnyi teát egész napra elosztva, apró kortyoknban kell inni naponta, legalább 3 hétig, aztán 2 hét szünet. Közben a vérnyomást ellenőrízni kell! A kúrát legalább 2x meg kell ismételni. Vigyázat, az üröm veszélyes is lehet! Ha bármit észlelsz, azonnal hagyd abba! Ez esetben a felére csökkentett ürömtartalommal két hét kihagyás után újrakezdheted, de ismét odafigyelni ám!

A kúrához tartozó reflexológiás-akupresszúrás vérnyomásnövelő technikákat minden két kézzel rendelkező ember meg tudja csinálni magának. 5-15 perc alkalmanként, és 10 másodperc alatt megtanulható. Naponta elég 3x elvégezni.

Ha nincs kedved bajlódni, rendeld meg innen: Gyógytea24.hu

 Plus500