navigáció

Vastagbéltisztító tea


Vastagbéltisztító teaVastagbéltisztító tea, ezoteria, Cuccos Ezo-tér, ingyen jóslás, letölthető gyógyfüvek, talpmasszázs, sorselemzés, arcelemzés, tenyérjóslás, Feng Shui

Hozzávalók:
Angyalgyökér,
apróbojtorján,
áfonyalevél,
ánizs,
bazsalikom,
benedekfű,
édesgyökér,
édeskömény,
ezerjófű,
fehérüröm,
kálmos gyökér,
kamilla,
kapor,
kökénybogyó,
kömény,
kutyabengekéreg,
libapimpó,
majoranna
menta,
rebarbara gyökértörzs
szederlevél,
szennalevél,
szurokfű,
tárnicsgyökér,

Elkészítése: Fentiekből háromfélét állíthatunk össze:

1.: 1 apróbojtorján, 2 áfonyalevél, 1ánizs, 2 bazsalikom, 3 kamilla, 1 kapor, 1 majoranna, 4 menta és 1 szurokfű keverékéből 1,5 evőkanálnyit 5 dl lobogó vízzel leforrázol, lefeded, és reggelig állni hagyod, de tekerd be valamivel, hogy lassan hűljön ki! 5 egyenlő részben, 5 étkezéshez fogyaszd el, étkezés előtt fél órával a felét, és utána fél órával a maradékot. Lassan kortyold, de ne állj meg!

2.: 1 apróbojtorján, 1 benedekfű, 2 édesgyökér, 1 kálmos, 1 kömény, 1 kutyabenge, 2 rebarbara, 3 szederlevél, 1 tárnics keverékéből 1 evőkanálnyit 4 dl forró vízzel leforrázol, hagyod kihülni, leszűröd. Ez egésznapos adag, étkezések közt fogyaszd apró kortyokban, egész napra elosztva.

3.: 1 angyalgyökér, 1apróbojtorján, 1 benedekfű, 1 édeskömény, 1 ezerjófű, 1 fehérüröm, 2 kálmos, 4 kökénybogyó, 2 libapimpó, 3 menta, 1 szennalevél keverékéből 1 púpozott evőkanálnyit 3 dl lobogó vízzel leforrázol, 10 percig hagyod hűlni, feltöltöd még 2 dl hideg vízzel, reggelig lefedve állni hagyod, leszűröd. Egész napra elosztva kell inni. Étkezések környékén tilos inni!

Figyelem! A kúra elején a bélsár viszonylag nagy mennyiségben elkezd ürülni, de semmi pánik, épp ez a cél. A vastagbél falára tapadt évek óta ott pangó, gyakran akár 15 kg súlyfelesleget is okozó bélsár távozik. Ha a nagy gondok elmúltak, (általában 2-7 nap) át kell térni a 2-esre, akárhány hete fogyasztod is! 2 hét után ezt is hagyd abba, és jöhet a 3. tea. Ezt a bélfalad regenerálására iszod. Ha nem ment nagyon tönkre a műanyag kajáktól, hónapok, évek alatt maga is helyrejönne, de ne kínozd. Jobb így. És egyél sok természetes vitamint, rostos ételeket, korpás kenyeret, és kevés, nagyon kevés húst, ha lehet! A kúra 1 hónap kihagyás után megismételhető, és meg is kell.. Gond esetén abbahagyni!

Kúra közben nem fogyasztható cukrozott üdítő, édes sütemény, fehér kenyér, vörösáru (felvágottak) és pác-, valamint egyéb ipari sókkal ízesített, vagy tartósított élelmiszer (Kaiser, Tesco, egyéb szalámik. Amennyire lehet, tartózkodj a tejtől, és minden származékától, az ömlesztett, füstöltnek hitt, és friss sajtoktól.)

Itt is igaz, hogy négy alkotóelem ha megvan, már hatásos, hat kitűnő.

Honnan tudod, hogy a vastagbeleddel baj van? Az első, könnyen észrevehető jel a pattanás. A végbélvérzés már riasztó.

Megelőzhető? Igen, helyes táplálkozással. A korrigált táplálkozási piramis nem csak megelőzi, de a teakúrával meg is gyógyíthatja a daganatos stádiumig. Ebben a piramisban a húsnak alig van helye. Aminek ki kell váltania a feleslegesen sok húst, az a hüvelyesek (zölden, sárgán, hüvelyestül, vagy anélkül) de nem a friss szójakészítmények! A fehér kenyér az egyik legnagyobb ellenség, és a másik, a már említett tej és termékei! Hal, kígyó, béka, csiga, kagyló, és egyéb tengeri kütyük kerüljenek gyakrabban az asztalra, ha a húst nem tudod csökkenteni. Váltsák ki ezek a vöröshúsokat.

Az Amerikai Egészségügyi Intézet felmérése szerint az átlagamerikai 12 kg bélsarat cipel magában élete végéig! A rekordot is ott mérték, az elképzelhetetlen 45 kilónyit! Brrrrrrr! Hotdog, Hamburger, cukrosvizek. Köszi!

Miből vehető észre, ha használ? Mert van, amikor nem vehető észre számottevő ürülés. Ha a pattanások múlnak, vagy mérhető fogyás következett be, vagy beleink, a gyomortraktus lenyugodott, akkor használt, és vidd végig!

Ha nincs kedved bajlódni, rendeld meg innen: Gyógytea24.huPlus500