navigáció

Belépés a csakrák birodalmába

Ezo-izék Csakrák Belépés a csakrák birodalmába

Már az ókori egyiptomiak is... kezdhetném. És lehetne folytatni, hogy tulajdonképpen minden kultúra felfedezte magának. A magyar csakratudást pl. a kereszténység nyomta el úgy, hogy végül, a XV. század közepe táján, még Mátyás királyunk előtt végleg eltűnt, holott a magyar táltosok nagyon is értették a befolyásolásukat, a rá-, és behatással gyógyítást.

A mai csakraszemlélet az egyiptomi egyszerűsített módjából fejlődött ki Indiában. Szinte csak a Kundalini Kígyóra, és a hét főcsakrára korlátozódik, és ez annak az indiai szemléletnek köszönhető, miszerint a 7 isteni szám. Míg a Kundalínitől óvnak az indiaiak mint a tűztől, a hét főcsakrát boldog-boldogtalan piszkálhatja. De mi is az igazság?

A csakrákba piszkálni, vagy a kígyót felébreszteni nem könnyű. Ezt nem lehet csak úgy megtanulni könyvekből, még egy guru is hiába izzadna vért, nem tudja erre bírni a tanítványait, mert itt kevés ha megtanulják, erre születni is kell. Egyre bővülő ismereteink szerint se véletlenül azokat választották Sámánnak, Táltosnak, akinek több ujja volt, vagy aki valami más plusszal, pl több foggal rendelkezett, és nem sorolom a többi 12 ismérvet. A beavatottak már tudják, mit kell keresni. Sokszor más számára észrevehetetlen jeleket, apró, megszokottnak tűnő dolgokat. Igen, létezik 14 olyan emberi jel, ami ezeket a személyeket annyira különlegessé teszi, hogy képesek mások csakráit befolyásolni, képesek a Kígyót felébreszteni, és képesek a saját maguk diktálta útvonal mentén elkísérni az útján! De ezek az emberek másra is képesek. A távolból gyógyítani, sorsot befolyásolni.

A csakrák forgásirányát úgy írják le, hogy jó esetben az óramutató járásával azonos irányban forog. Erre még visszatérünk, mert megér egy misét. Azon szerencsések, akik láthatják két nagy csoportra oszthatók. Akik tényleg valójában látják, olyannak látják, mint egy színpompás galaxis fényévek távolából, vagy egy örvénynek. A másik csoport az, akik látják ugyan, de olyan kevéssé, hogy az agyuknak ki kell egészítenie valami ismertté, hogy meg tudjon bírkózni vele. Ők általában méltóságosan forgó kocsikerékként, vagy sávesztriként (svásztiká) látják, de legtöbben mégis csak a forgást észlelik, kép nem társul hozzá, csak a színek.

Térjünk vissza a forgásirányhoz. Miért baj az, ha visszafelé pörög? Mert a hagyományos szemlélet szerint az, és bizony sok embernek ártanak vele, ha újra a "helyes" irányba kényszerítik. Miért is? Először is tudnunk kell valamit. A forgásirány az energia áramlásának a függvénye. Egyik irányban felvesz, a másikban lead. Vannak betegségek amikben energia kell az adott zónának, vannak amelyek a túlzottan felhalmozódott energia miatt alakulnak ki. Miből lehet tudni, helyes irányba forog-e, az adott csakra? A színéből!

Egy jól működő csakra színei élesek, kellemesek, a rosszé homályosak, zavaróak. Ha egy csakra a jó irányba forog, mégis rossz a színe, baj van. Nem kell azonnal a forgásirányba babrálni, előbb az energia előjelét kell megvizsgálni. És ha kell, megfordítani az irányt, de oda kell figyelni, mert az olyan csakra, amely nem volt képes magától pólust váltani, addig fog a "rossz" irányba forogni - még akkor is amikor már nem is kell - hogy akár nagyobb bajt is okozhat. Időben kell váltani, ez a lényeg. Mi a legnagyobb hiba? Sokan azt hiszik a csakra előre programozható. Ha kiadja neki hogy "forogj addig ebben az irányban amíg meggyógyul, aztán forogj rendesen" parancs kapitális baromság.

A másik eset se egyértelmú. Mert mi van, ha azért halvány, mert a forgása ellentétes, és vissza kellene állítani? És mi, ha még csak a kezdet van, és csak azért halvány, mert még nem forogta ki magát? Laikus az életben nem tudná megállapítani, mit tegyen. A hozzáértő számára semmi kétséges nincs abban, mit kell tennie.

Mari néni szert tehet a csakra látásának képességére, hisz alapban minden ember született joga, és tehetsége. A helyes döntést meghozni a kevés tényből már csak az arra születettek képessége.

Mielőtt megkérdi valaki, elárulom, én látom a csakrákat, mert megtanultam látni őket, de nem születtem manipulátornak, így még a magaméba se merek belepiszkálni, nem a másokéba! De tudom kik válhatnak azzá, és ismerek is olyat, aki képes rá. Nos, ha érdekelnek a csakrák továbbra is, ne feledd, egyet szem előtt kell tartani. Nem szabad elmerülni a misztikus körítésben, mert annak egyetlen célja van minden kultúrában. A tudatlanságot palástolni. Minden olyan írást fenntartásokkal olvass hát, ami ilyen, mert olyanok írták akik nem értenek hozzá, csak úgy tesznek!Plus500