navigáció

Komplex arcelemzés

Ezo-izék Arcelemzés Komplex arcelemzés

A komplex jelen esetben azt jelenti, hogy szinte sohasem csak önmagában az arcot vizsgálom. Az alkat, a gesztusok, a mimikák, a beszédstílus, a szókincs, a ruházat mind-mind számít. Még az is, hogyan hallgat, hogyan figyel, ha én beszélek, milyen a természetes hajszíne, milyen a szálak erőssége, a koponyaforma, a nyak, a fülek, még a mellek elhelyezkedése is és sorolhatnám még.

A másik ok, hogy komplexnek nevezem az, hogy kézelemzéssel együtt az igazi! 30 éve is megvan, hogy rájöttem, majdnem tökéletesen kiegészítik egymást. A kézelemzés önmagában is sokat ér, de nem mondhatja el a személyiség egészét. A többiről az arc beszél. Azaz mit is mondok, az arcelemzés önmagában is megállja a helyét. De az az igazi, ha együtt vizsgálhatjuk!

Mi teszi mégis egésszé? Egy mélymeditációs időutazás előző életekbe. Élménynek se utolsó! De a tanulságtartalma, az utazás kielemzett magja az, amitől padlót fog a hitetlen is. Sose tudok hozzászokni az elképedt, döbbent, és elgondolkozó arcokhoz. Szinte mindenkiben leáll az ütő elsőre, mert a köztudatban a hipnózis rettegett élményéhez kapcsolódik a regressziós utazás. Így, mélymeditációban hitelesebb, emberibb, mert nem a terelő akarata vezérli az utazást, hanem az utazóé.

A hatás sokkszerű. Lehullik az álarc, és ekkor jött el az arcelemzés igazi ideje. Amit ekkor látok, az a színtiszta igazság. Ebből eljutunk oda, ami a Te sorsod. A megváltoztatható, saját elképzeléseidhez szabható jövő. Ha igényled, eszközöket kapsz a kezedbe, amikkel átformálhatod, saját arcodhoz szabhatod az életed. Azt alakíthatod, amiről gyerekkorodban álmodtál. 

Az arcon sokkal több betegség nyomát fedezhetjük fel egy rutinelemzés alkalmával, a tenyéren a kapcsolatok, a gyerekek kivehetőbbek. Az arcon a szervek állapota markánsabb, a tenyéren magának a testnek, az egésznek az állapota. A sorselemzést soha nem szabad csak ebből, vagy csak abból, elkészíteni.

Párválasztási analízist is készítek. Bár sokan félve kérik a végén mindig kiderül, hogy érdemes elkészíteni. Ha másért nem is, de legalább tisztába jövünk a másik gyengéivel, hibáival. Nem azért jó ez, hogy aztán fegyverként használjuk ellene, azt meghagyjuk a kicsinyes embereknek. Azért érdemes, mert az ismert hibákkal együtt tudunk élni. Azokért a hibákért még szeretni is jobban lehet! Megvallom őszintén, számomra eleinte fura íze volt a dolognak, de mára már tudom, kezdetben nem jól álltam hozzá. Ez nem árulás, nem ellene történik, hanem pont érte! És így már egészen más íze van. Nos, ha párválasztási analízis kell, arról külön szólj. Ez esetben mindkettőtökről el kell készítenem az elemzést, és a tulajdonságokat ütköztetni. 


 Plus500