navigáció

Kézelemzés

Ezo-izék Tenyér-dolgok Kézelemzés

Kézelemzés

De nem ám tenyérjóslás! Nem szeretem azt a szót. Az igazi szakember nem jósol, hanem elemez és az elemzés eredményeit mondja el. És itt máris van egy bibi. Mert mi történik, ha elmondom, mi várható a jövőben? Megpróbálod megváltoztatni! És tegyük hozzá, az esély rá majdnem 100%, hogy sikerül is.

Na most értünk oda, hogy eldöntsük érdemes-e megpróbálni! Mert mi értelme, ha megváltoztathatjuk? Hát pont ez! Mi van, ha tudom, hogy ha délelőtt 11-kor kilépve az ajtómon legurulok a lépcsőn? 10-kor megyek el, vagy 12-kor. Durva példa, de érthető.

Az élet része a jövő ismeretének igénye. A folytonos változás, megújulás terel minket egy jövő felé, ami nem a mienk, de azzá fog válni, ha nem vigyázunk. Egy olyan jövőt élni, amit mások szolgálatában élünk le, saját igényeink mellőzésével kinek az érdeke?

Másoké. Aki a saját szolgálatába akarja állítani önmagát, annak bele kell látnia, vagy belesejtenie a jövőbe, hogy tudja, min, mit kell változtatnia, mikor kell lépnie a saját, vagy szerettei érdekében.

Miért ne lehetne a saját jövőnket megvalósítani? Miért ne lehetne végre egyszer nerm mások terveinek apró, akarattalan részeként élni, hanem a kezünkbe venni a sorsunk irányítását? De mondok valamit. Az kézelemzés így magában még semmi ahhoz képest, milyen élmény kombinálva az arcelemzéssel! A többi részét csak telefonban árulom el, mert el se hiszed, ha nem tapasztalod!

Hiszed vagy sem, de konkrétan és átvitt értelemben is a  kezedben a jövőd! Ha a közelemben laksz akár fel is kereshetlek, mert tudom, sokkal eredményesebben tudunk együttműködni, ha a saját meghitt környezetedben vagy. Könnyebben nyílsz meg, ezáltal sokkal pontosabb az elemzés. Az első alkalom ebben is egy életre meghatározó élmény.  

Még valamit. Nem kell hinni benne. Nem attól működik. Ez tudomány. Kézzelfogható, gyakorlati hasznot hozó tudomány az élet minden terén. Szex, romantika, család, üzlet, utazás, minden oda van írva. Előre gondolkodj, az utólagos siránkozást hagyd meg a butáknak. A jövőt tervezd, ne a múlton siránkozz.  Megnyugtatlak, megéri kipróbálni. Ne feledd, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a sorsod a kezedben van!

Kattints alul a nevemre, ha érdekel a jövőd, ha kezedbe akarod venni a sorsod irányítását. Írj egy rövid bemutatkozó emilt, lehetőleg egy képpel, és eldöntöm, mikor, hol találkozhatunk.

 Plus500