navigáció

Alba longa


Alba Longa ülőfürdő gyógytea fehérfolyáasra
Alba Longa

 

Kizárólag gyógynövényekből összeállított ülőfürdő fehérfolyásra!

Fehérfolyásra antibiotikus, plusz gombaölő hatás kell, amit az Alba Longa ülőfürdő a természet csodálatos ajándékaival, a gyógynövények gombaölő, és antibiotikus erejével old meg. Az ülőfürdő hasznos, és kellemes is! Használatakor a gyógyanyagok ott szívódnak fel, ahol szükség van rájuk.

Mikor az ember lányának már kimozdulni sincs kedve a lakásból, mert „szaga” van és az semmivel el nem nyomható, amikor foltok tarkítanak már mindent, és leülni se mer sehol, amikor hátrál, bujkál mindenki elől, eljön egy pillanat, és elege lesz mindenből. Azt hiszem, nem kell kitérnem a fehérfolyás további kellemetlen tüneteire, és mellék-kellemetlenségeire, az általa okozott problémákra, hátrányokra, amik tönkretesznek mindent, amitől az élet szép lehetne. De erre is van megoldásunk!

Akinek elege van már az ilyen állapotokból, aki természetes módon szeretne megszabadulni a fehérfolyás okozta gondoktól, az jó helyen jár. Aki úgy akar meggyógyulni, hogy nem okoz még nagyobb bajt magának különböző csodaszerek szájon át történő szedésével, az ne keressen tovább.

Előnyök, amiért az Alba Longát kell alkalmaznod:

1. Megszabadulsz a szagoktól
2. Mobilissá válsz, ki mersz lépni a házból.
3. Behízottakon is segít.
4. Hamarabb visszatérhetsz a munkádhoz, a megszokott életedhez.
5. Visszatérnek életedbe az örömök.
6. Kisebb az anyagi veszteséged.
7. Akár munka közben, feltűnés nélkül is használhatod a levélben ajánlott trükkel.

És ezernyi más előny, amikre menet közben magadtól is rájössz.

A használati utasításban benne lesz, hányszor, hogyan alkalmazd, mikkel segítsd elő, gyorsítsd fel a gyógyulást, milyen trükköket alkalmazz, ha nem hiányozhatsz a munkából, de azt sem akarod, hogy főnökeid, kollégáid kerüljenek, vagy fintorogjanak a közeledben.

A keverék 1/3-os, heti egyszeri alkalmazásával megelőzhető a baj kiújulása, vagy kialakulása. Minden káros mellékhatás nélkül, bárki által használható! Csak be kell tartanod a mellékelt, de egyszerű utasításokat, és megszabadulsz a gondtól.

 

Ha magas lob is van, akkor arra ez már kevés, oda javaslom az Alba Tempera ülőfürdőt, mert az a természetes megoldás a magas lobbal kísért bajra.

Kiszerelése:
Alba longa: 1 kúra = 14 napra.

A teakeverék tartósítószert nem tartalmaz! A termék mellé emailben küldöm a tippeket, trükköket, amikkel fokozhatod a hatást, siettetheted a gyógyulást. Az elkészített teát nem meginni kell, hanem ülőfürdőként alkalmazni!

MegrendelőPlus500