navigáció

Hármaslégzés

Ezo-izék Reflexológia Hármaslégzés

Hármaslégzés

 

 

Fura, de az emberiség 99%-a nem tud lélegezni. A tüdőkapacitásunk harmadát, hatodát használjuk, noha nem nehéz megszokni a teljes használatot. Az energia az emberi lét alapja, és a légzés a legfontosabb energetizáló, mégsem használjuk rendesen.

A tüdőnknek három része van. Felső, középső, és alsó. Amikor levegőt veszünk, tegyük a kezünket a mellkasunkra. Érezni fogjuk, ahogy behatol a levegő. De ne álljunk meg, ott a középrész, szívjunk abba is! És még itt se álljunk le, szívjunk a hasi részbe is! Pár ilyen légzés után szinte elszédülünk, annyi energia jut a szervezetünkbe.

Napok, hetek alatt rászokhatunk erre a technikára. A légvételeink lelassulnak, a szervezetünk egészségesebb, ellenállóbb lesz. Tobzódunk az energiában. A szívünk, a májunk, a veséink  "lélegzethez" jutnak, a gyomrunk, beleink elkezdenek helyrejönni, az agyunk felpezsdül. Elmúlik a fáradékonyság, még a lábaink görcse is, mivel oxigénnel telítődik minden sejtünk.

A hármaslégzés az egyik legjobb ellenszere a daganatoknak is, hiszen az oxygén a daganat egyik legnagyobb ellensége. Oxigéndús környezetben esélyük sincs létrejönni.

 hármaslégzést ne csak akkor alkalmazzuk, amikor már megvan a baj, de akkor kötelező. A megelőzésben rejlik az igazi szerepe.

A legjobb, ha már gyermekkorban megtanítjuk a csemetéinket így lélegezni. Kevesebb baj fogja érni őket, egészségesebbek, erősebbek, ellenállóbbak lesznek.  Plus500