navigáció

Rákterápia

Kúrák, fogyókúrák Rákterápia

A rettegett rák és a gyógyulás

Ne higgyen senkinek, aki mást állít. A daganatos betegségekből nem lehet senkit kigyógyítani. A címben is ezért szerepel a gyógyulás szó a gyógyítás helyett. A mi célunk, hogy megtanítsuk, hogyan vegye rá a szellemét, a lelkét, hogy meggyógyítsa a testét. Mert ez az egyetlen maradandó, teljes sikert hozó módszer.

A téma holdnyi szövegért kiált, de itt csak pár A/4 oldalnyi helyünk van. Ne vaciláljunk hát, irány a sűrűjébe, mert egy daganatosnak időből van a legkevesebbje.

Van, aki a kemóra és bájos járulékaira (pl. sugár) esküszik. De ha az eredményeket nézzük, ez a módszer áll a sor végén mindenben. Ha a gyógyultak (én az öt évvel később még élőket tekintem gyógyultnak) számát tekintem, az utolsó helyen kullog. Ha a kúra anyagi bekerülését vizsgáljuk, magasan, milliókkal, olykor tízmilliókkal többe kerül az utána kullogótól. Ha a kúra ideje alatt elszenvedett megaláztatásokat, a kiszolgáltatottságot tekintem, itt is a sor végén vánszorog. Holott a kiszolgáltatottság, a megalázottság minden kúra sikerét kockáztatja!

A kemó eredményessége? Dobálóznak a számokkal, ami csak egyet jelent: kendőzik az igazságot, mert az esetek döntő többségében a beteg 5 éven belül elhalálozik, ezért is nem nyomják be a statisztikákba az 5 éves túlélési eredményeket. Nagyon rosszul mutatna.

Nézzük, mivel jár a kemó és csatlósai. A legpitibb az egészben, ami a legszembetűnőbb. A testszőrzet elvesztése. Ennél sokkal súlyosabb az élő szövetek tömeges elhalása, de a legsúlyosabb következmény az immunrendszer taccsra vágása. Lehet belehalni egy mezei influenzába? Mindenki rávágja, hogy nem. Kivétel ugye, akinek nincs immunrendszere. Ő belehalhat. A kockázatok között ezt nem sorolják ugye. Elhalnak a bélbaktériumok, törékennyé válik az érfal, a bőr, hogy csak ezeket említsem. Javítja a statisztikáját, hogy a beteg belső vérzésben, infarktusban, trombózisban, embóliában, vagy agyvérzésben hunyt el, de arról szemérmesen hallgatnak, hogy ez a kemó, és a sugarazás szerves következménye. Ennek bájos okán nem is kerül be a statisztikákba.

Vannak más módszereknek is kockázatai? Hogyne. Az infúziós-sóoldatos, aztán ott van a vércserés módszer. Az 5-10 éves statisztikákról mélyen hallgatnak ők is, bár azt el kell mondanom, a kemónál mind a kettő nagyobb sikert mutathat fel. Azt hiszem, itt megállok a felsorolással, csak annyit árulok el, ha tudni akarják egy gyógymód sikerességét, ne a vastag betűkkel reklámozott adatokat nézzék, hanem hogy a kúra után 3-5-10 évvel hányan élnek még.

A daganat eltakarítása összetett feladat. Az első, és legfontosabb annak megtalálása, ki, vagy mi okozza. Kérem ne nevessenek, de lehet a „mi” az, hogy rossz házasságban él, vagy egy örök elégedetlenség a testünkre nézvést, és akkor iott van a munkánk utálata, stb. Sose lesz daganatos, akinek a hobbija a munkája! A ki: lehet az ok egy zsarnok szülő, házastárs, vagy főnök. Sőt, lehet az is, ami csak úgy „irritál” minket. Könnyű lenne azt mondani, ha megszüntetjük az okot, elmúlik az okozat, de sajna ez nem így működik az univerzumunkban. Az ok megszüntetése csak az újabb okozatokra van hatással. Ha az a fránya sejt már elfajult, és buzgón szaporodik, szép szóra nem változik vissza, legyünk bármily kiváló táltos, vagy boszorkányvénával megáldva.

Az első dolog tehát az okot felkutatni, azaz a felismerés. Ha ez megvan, és lehetséges, meg kell szüntetni, hogy tovább ne mérgezzen. Ha nem lehetséges, akkor bagatellizálni kell. Ez a gyógyulási folyamat második ciklusa. Ehhez tanfolyamra van szükség, mert nem lehet itt elmagyarázni, a gyakorlatban hogyan csináljuk. De előrebocsátom, bárkivel megtanítható, ha megvan benne a felismerés óhaja.

A bagatellizálási ciklus közben és után jön a harmadik, a specifikációs felkészülés. Ez egy kicsit aprólékos, de személyenként sem igényel többet pár percnél. Itt dől el, hogy 2, 4, 6, vagy kétfázisú 8, avagy 10 hetes kúra kell-e, és annak mibenléte, intenzitása is. Több dolgot kell figyelembe venni. Túl van-e már a beteg kemón, lett-e javulás, vagy netán romlott az állapota? Áttétes-e? Milyen az erőnléte? Milyen a pszichikai erőnléte? Mennyire motivált az életben maradásért? Ha minden tisztázva, és rendben felmérve, csak akkor kezdődhet el a kaland.

A kúra első, és legfontosabb szabálya, hogy egyénekkel nem foglalkozunk. Nem kell aggódni, semmi gestaltáció, de már az első héten van olyan, akinél látványos a javulás, és ez mindig kivetül azokra is, akik kisebb hittel indulnak neki. Ezért kell csoportban gyógyulni.

Nem vagyunk egyformák. Van, akit nagyon meggyűrt az élet, ő már kevéssé képes hinni a kúrában, de önmagában még kevésbé. Nekik életet jelent a másik sikerének látványa. Furcsa, még én se értem miért, de nagy többségben a legreménytelenebbeknek tűnő esetek közül kerülnek ki a leglátványosabban gyógyulók. A legelesettebbek, a legbetegebbek közül.

A kúra vége felé az egyik legfontosabb dolog jön. A visszaesés elkerülése érdekében meg kell tanulni, hogyan alakítsuk át a környezetünkben élőket, vagy ha nem lehetséges, hogyan alakítsuk át magunkat, hogy elviseljük őket, mert ha nem tesszük meg valamelyiket, expressz-gyors a visszaesés.

Tudom, ezernyi más „csoda”módszer létezik, de a gyakorlatban eddig hamar kiderül mindről, hogy csak egynyári divat volt.

Ha valaki hozzánk jelentkezik, annak sok mindenről le kell mondania. Egész életére: a cigarettáról, az italról, a tartósított, a magas feldolgozottságú, és mirelit élelmiszerekről. A kúra időtartama alatt: a napi kapcsolatról a családdal (fontos az izoláció!) a politizálásról, és a túlburjánzó egóról. Viszont minden nap végeznie kell fizikai munkát, szellemi tevékenységeket (ezt olykor belső műveltségi vetélkedők keretében).

Ha érdekli a kúra, vagy bővebb információra van szüksége itt teheti fel az Önt érdeklő további kérdéseket::INFO

 Senki ne ringassa magát ábrándokban. A kúrát végigvinni se nekem, se Önöknek nem leányálom. De a segítségemmel már oly sokan meggyógyultak, miért lenne most másképp?

2014-es turnusok listája

 
Plus500