navigáció

Koleszterinre


A koleszterinteákról, és a kapszuláról
A ma emberét agyonstresszelik az egészségével. Rászoktatnak minket mindenféle mesterséges ízekre-izékre-dolgokra, amikről még jószerével az sem tudja mit okoz, aki gyártja. Viszont finom füstölt íze van a szaláminak tőle, vagy nem barnul a hús, megtartja a színét, vagy... Hogy mellékhatásként a vérzsír letapad az érfalakon, és gyönyörűségesen elraktározza a koleszterint? Nosza, ugyanaz a gyár gyárt egy másik valamit (potom tízezrekért), ami csökkenti a koleszterint. Hogy az meg rákot, agyérgörcsöt okoz? Na arra is gyárt valamit! (Azt már több százezrekért.)

Tudom, egyszerű volna azt mondani, ne együnk mesterséges izébigyókat! Csakhogy ez ma már kikerülhetetlen, mivel mindenben ott vannak, olykor figyelmeztetés nélkül. Mi akkor a megoldás?

A természetes, évezredek óta bevált módszer, a gyógytea! A nagyim még "vérsöprő"nek hívta a koleszterinteáit. Igen, régen is okozott problémákat, bár akkor még nem tudták nevén nevezni, módszereik nagyon is voltak rá. Két teakeverékem van a koleszterinre. Az egyiket túlsúllyal (is) küzdőknek ajánlom nagyobb részt a vérzsír eltakarítására, a másikat megelőzésre, főképp magára a koleszterinszintre. Mindkettő belekontárkodik a másik dolgába is, így bármelyiket rendeli, eléri a kívánt eredményt. Arra azonban Önnek kell odafigyelnie, hogy nem mindegy, melyiket rendeli, a kúra sikere, és időtartama (és nem mellékesen: pénze) múlik a jó döntésen.

A harmadik termék e kategóriában a kapszula, amely megsokszorozza a teák hatásfokát, de lusta emberek akár magában is fogyaszthatják.Plus500