navigáció

Diab-oral Ch cukrostea gyerekeknek

HerbaMix Teaház Gyógyteák Cukorbajra Diab-oral Ch cukrostea gyerekeknek

Diab-Oral Ch gyógytea gyerekkori cukorbajra 14 éves korig
Diab-Oral Ch Gyógytea gyermekkori cukorbajra 14 éves korig

A Diab-Oral Ch gyógytea a fiatal (4-14 éves) cukorbetegeknek ajánlott. Napi három tea elfogyasztásával a vércukor kíméletesen csökkenthető, a gyermekünk biztonsága így nagymértékben nő!
 
Kinek ajánljuk:
A Diab-Oral Ch cukros gyógytea elsősorban a gyerekeknek van összeállítva. Gyermekeink testi-lelki fejlődésének harmóniája nagyon fontos. Mint tudjuk. a gyógyszerek, és az inzulin, de legfőképp a velük járó kötöttségek bizonyos mértékig mindkettőre hat, és sajnos negatívan! De ennek ezzel a keverékkel immár vége!

A cukorbaj szövődményeitől minden szülő retteg, akinek cukros a gyereke. Az inzulin jó dolog (legyenek áldottak, akik az emberiség kezébe adták) de alternatívának is van mellette helye. És ez a Diab-Oral Ch gyógytea, aminek nincs káros mellékhatása. A tea fogyasztásával, és azzal a pár trükkel, amit mellékelek hozzá, az inzulin (és esetleges kísérő, támogató gyógyszereinek) csekély mellékhatása is szinte nullára csökkenthető.
A megrendelés után kap egy használati útmutatót, amelyben a fentebb már említett trükkök is benne lesznek. Mint szülőnek, Önnek kell rávezetnie, hogy a gyerek a mindennapjai részévé tegye, szervesen beillessze életébe a módszereket. Semmi pánik, pár perces könnyed, kellemes elfoglaltságról van szó!

4-14 éves korig ajánlott, de akár 24 éves korig is fogyasztható! Azaz a fejlődési szakaszban végig. 14 éves kortól vannak erősebb teáink, de csak akkor változtassanak, ha már muszáj!
Aki kinőtt a gyerekkorból, válassza a Diab-Oral 1x-et, a Diab-Oral 2x-et,vagy a Diab-Oral 3x-et a cukrának függvényében! Szépkorúak ne itt keressenek, nekik a Diab-oral G ajánlott! Mindnek hathatós kiegészítője a Diab-Oral Kapszula.

Hogyan kell megrendelni?
Töltse le ezt: Megrendelo


Plus500