navigáció

Diab-Oral 3x cukrostea 14 mmol fölött

HerbaMix Teaház Gyógyteák Cukorbajra Diab-Oral 3x cukrostea 14 mmol fölött

Diab-Oral 3x gyógytea cukorbajra 14 mmol felettieknek
 
Diab-Oral 3x gyógytea 14 mmol feletti vércukorra. Napi három
Diab-Oral 3x gyógytea cukrosoknak 14 mmol fölött adag elfogyasztásával a vércukor látványosan csökkenthető. Kíméli a májat, a vesét, a szívet. Tartósítószert nem tartalmaz!
A Diab-Oral 3x inzulin, és hagyományos cukorgyógyszerek mellett egyaránt fogyasztható! Ez esetben folyamatosan mérni kell a vércukrot, hogy időben korrigálni tudja a bevitelt. Nincs benne semmi, ami ütközést okozna a gyógyszerekkel, vagy az inzulinnal.
Hátrányai nincsenek! 12 éves kortól szinte bárki által fogyaszthaó. Kivétel természetesen a terhes, vagy szoptató anyák, a kicsik érdekében!
A teakeverék tartósítószert nem tartalmaz!
Kemény teakeverék azoknak, akik nehezen tudnak átszokni az új életre. Segítségével csökkenthető az inzulin mennyisége, így megkíméljük magunkat a szerveink károsításától. A szövődmények így akár el is kerülhetnek minket.
A megrendelést nyugtázó levélben küldött – könnyed, laza – utasítások betartásával csökken a magas vérnyomás, szinte nulla lesz a vakság, a máj és a vese károsodásának kialakulása. Mellékhatás nélküli vérnyomáscsökkentő, és májregeneráló szereink segítségével a cukorbaj átkos kísérőjelenségei még tovább csökkenthetők.
Figyelem! A teakeverék nem helyettesíti az inzulint, vagy a gyógyszert, azokat nem válthatja ki! Használatával csak a bevitt mennyiséget csökkenthetjük a veszélyes szint alá! De már ezzel is sokat teszünk magunkért. Vétek volna kihagyni. Évtizedeket kapunk tőle ajándékba
A teakeverék tartósítószert nem tartalmaz!
Aki cukorveszélyeztetett (4 kg-on felüli súllyal született, állandóan nedvesedik a szája sarka, cserepesednek az ajkai stb.) és el akarja kerülni a gyógyszert, az a Diab-oral 1x teakeveréket használja csökkentett, vagy feles arányban.
Ha 14 mmolnál kicsit alacsonyabb a cukor, akkor más keverékre van szüksége, a Diab-Oral 2x-t ajánlom rá. Ha annál is alacsonyabb, a Diab-Oral 1x jó rá. Gyerekeknek (14-12 éves kor alatt) a Diab-Oral Ch, míg időseknek (50-55 év felett) a Diab-oral G ajánlott. Mindegyik mellé ajánlott a Diab-Oral Kapszula

A teakeverék tartósítószert nem tartalmaz!
Használati utasítás, tippek, trükkök minden termékhez e-mailben mellékelve.

Hogyan kell megrendelni?
Töltse le ezt: Megrendelo


Plus500