navigáció

Geronimo gyógytea demenciára


A Cuccos Ezotere! Tearendelés. Gyógyteák, gyógynövények, gyógynövénykeverékek. Öregedésre, demenciára ható gyógytea. Geronimom öregkori elbutulás elleni gyógyteakeverék.Geronimo teakeverék demenciára

Az időskori elbutulás egyre nagyobb, és rettegettebb kór, és az előrejelzések szerint az elkövetkező húsz évben az ettől szenvedők száma a kétszeresére fog nőni.

Az ez elleni küzdelem egyik hatásos fegyvere ez a teakeverék. Összetevői serkentik az agyi véráramlást, karbantartják a szívet, hogy oxigénnel láthassa el az agysejteket. De sajna rossz hírt kell mondanom. Magában ez a tea se varázsszer. De!

De aki rendelt már tőlünk HerbaMix terméket, az tudja, hogy minden tea mellé küldjük az életmódbeli apró változtatások tippjeit, és néhány egyéb trükköt, amikkel közösen már jó eséllyel legyőzhető a rettegett baj. Nem kell megijedni, senkinek nem kell fára mászni, vagy tízismeretlenes egyenleteket fejben megoldani! Egyik-másik trükk a karosszék kényelméből is elvégezhető, akár tévénézés közben is.

A tea rendszeres fogyasztásával sok más öregkori betegségre szedett gyógyszer bevitele is csökkenthető, így az ára sokszorosan megtérül!

Mikor kell elkezdeni? 55 év felett évente 2-3 kúra már ajánlott, 60 év felett évi 6, maximum 9 kúra. Azért nem szabad többet, mert jócskán növeli a szexuális vágyat is. És ha a parner nem issza... remélem érthető a dilemma.

A gondos válogatás, összeállítás következtében káros mellékhatása nincs, ha betartjuk a kötelező, a használati útmutatóban ajánlott időtartamú szüneteket a kúrák közt.

ÁrlistaPlus500