navigáció

Májregeneráló tabletta


Májregeneráló tabletta

Hozzávalók:
10 rész máriatövis-mag
4 rész boldófalevél
2 rész gyermekláncfű
1 rész fecskefű
2 rész articsóka
a tablettázáshoz:
fahéj
méz

A fentieket összedarálom kávédarálóval, majd mézzel összekeverem, de csak annyival, hogy összeálljon. Lefejezett fecskendőbe tömködöm. Nyomok annyit, hogy jókora tabletta legyen belőle, amikor éles késsel levágom a fecskendő végénél. Fahéjban meghempergetem hogy ne ragadjon, szellős, száraz helyre teszem. Két hét múlva a méz kikristályosodik, az egész egybe állt. A károsodás fokától napi 1X1-ről akár 3X4-re lehet növelni az adagját.

A fahéjtól jobb lesz az íze. Aki nem szereti a fahéjat, forgassa olyasmibe, amit szeret, természetesen a cukor kivételével.

Több évtizedes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy jelentősen enyhíti az ipari mérgezéseken átesetteket (én ólom-, és benzolmérgezésből gyógyultam ki a segedelmével).

Csökkenti a gombamérgezések, még a galócamérgezés májkárosító hatását is.

A rák-kemoterápián átesetteknek is erősen ajánlom. Ha nem károsodott végérvényesen a májuk, ez a tabletta csodákra képes.

A II. típusú diabeteszben szenvedőknek is ajánlom. Nem csak a gyógyszerek májkárosító következményeit hozza helyre, vagyis regenerálja a májat, de a hasnyálmirigyre is jótékony hatással van.

A javasolt fogyasztási mennyiség máriatövisből 10-15 gramm naponta, ha a károsodás már diagnosztizált. Megelőzésként napi 1-2 tabletta (5-7 g) is elég, és ahogy halad előre a kúra, úgy kell emelni az adagját.

Ha nincs kedved bajlódni, rendeld meg innen:TEAHÁZ 

Figyelem! Aki epeút-elzáródásban szenved, ne szedje, vagy ha igen, a boldót hagyja ki!Plus500